Gratis verzending boven €50 | Elke maand een nieuwe collectie

Verzenden

Monthly Gold bezorgt haar producten vanaf een bestelling van €50 gratis binnen Nederland. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Tour de Ville, waardoor er stil gestaan wordt bij duurzaam bezorgen en duurzaam ontvangen. Buiten het bezorg gebied wordt er gebruik gemaakt van DHL of PostNL. De klant ontvangt een track & trace bij het plaatsen van een bestelling.

De bestelling wordt binnen 7 werkdagen bezorgd.

Retour- en ruilbeleid

In geval van defecte of missende producten, zal Monthly Gold de klacht onderzoeken en de klant binnen 14 dagen contacteren. Als het een defect product betreft zal Monthly Gold de klant om fotomateriaal vragen van het product. Indien Monthly Gold een vervangend product heeft, zal Monthly Gold deze aanbieden aan de klant.

Wanneer de maat van de sieraad niet goed is, dient de klant binnen 7 dagen contact op te nemen met Monthly Gold en indien mogelijk wordt de goede maat teruggestuurd. De kosten hiervan zijn voor de klant.

De klant kan de sieraden retourneren naar:

Stadhuisplein 275
5038 TH Tilburg
Nederland

Monthly Gold is niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen items of producten die ergens anders heen zijn gebracht voor reparatie of gravure.

Monthly Gold