Gratis verzending boven €50 | Elke maand een nieuwe collectie
Waterproof sieraden: duurzaam en betaalbaar. Hoe dan?
Home » Waterproof sieraden: duurzaam en betaalbaar. Hoe dan?
Geplaatst door: Alisa van Mierlo

De sieraden van Monthly Gold zijn met veel liefde gemaakt zodat ze lang mee zullen gaan. Onze sieraden zijn gemaakt van 18-karaats massief goud op roestvrij staal. Je krijgt de look van echte gouden sieraden met een fijn prijskaartje. We zijn ervan overtuigd dat ze na verloop van tijd niet verkleuren en dus waterproof zijn.

Wij kiezen ervoor dat ieder sieraad een basis heeft van roestvrij staal omdat het een hoogwaardige legering is van staal en chroom. Het materiaal is sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. 18-karaats vergulding kan jarenlang meegaan, in tegenstelling tot Sterling Silver of andere metalen.

Mocht het sieraad toch verkleuren of breken naar aanleiding van een fabrieksfout dan zorgen wij ervoor dat het sieraad wordt vervangen voor een nieuw sieraad wanneer het binnen een jaar wordt geretourneerd volgens ons retourbeleid. Ringen vallen helaas niet onder deze garantie. De achterkant van de ring kan bij sommige dragers verkleuren vanwege de zuurgraad van de huid van de drager. De zuurgraad van de huid verschilt per persoon. Wanneer je huid een hoge zuurgraad heeft zullen sieraden sneller bij jou verkleuren.

Betaal wanneer het jou uitkomt

Gratis duurzame verzending boven €50

Snel en makkelijk contact via DM

Monthly Gold