Gratis verzending boven €50 | Elke maand een nieuwe collectie

Over Monthly Gold

 

Ik ben Alisa van Mierlo, eigenaresse van Monthly Gold.

Mijn passie ligt in het uitzoeken van unieke kwalitatieve sieraden, dit in combinatie met de ambitie om voor mezelf te beginnen maakt dat ik in 2021 begonnen ben met Monthly Gold. Ik hoop iedereen te laten stralen en inspireren doordat ieder sieraad de kracht heeft om dat ene kleine ding te zijn waardoor jij je uniek en mooi voelt.

Monthly Gold geeft je maandelijks de keuze uit nieuwe gouden ringen, oorbellen, armbanden, kettingen en enkelbandjes. Alle sieraden zijn 18k gold plated en gemaakt van stainless steel. Hierdoor zijn ze waterdicht, aanslagvrij en hypoallergeen. Dit betekent dat je je favoriete items 24/7 kunt dragen zonder dat ze verkleuren. 

Heb jij je favorietjes gekozen uit mijn collectie? Vergeet ze dan niet te delen via Instagram. Ik vind het leuk om je te zien stralen. Tag mij in je bericht want ik deel je graag instagram.com/monthly.gold/

Mijn favorieten

“Elk sieraad heeft de kracht om dat ene kleine ding te zijn waardoor je je uniek voelt. “

 

 

Materiaal

Alle sieraden van Monthly Gold zijn 18k gold plated sieraden. Dit wil zeggen dat er een kwalitatief goed laagje goud over een basislaagje is gegoten. Het zijn dus geen echte gouden sieraden maar sieraden met een vergulde laag goud. Gold plated sieraden hebben dezelfde uitstraling als echte gouden sieraden, alleen dan met een fijn prijskaartje! 

Alle 18k gold plated sieraden van Monthly Gold zijn stainless steel en waterproof. Dit houdt in dat de sieraden wel tegen water kunnen zolang er maar geen chemische toevoegingen in zitten. In de zee of in het zwembad zouden je sieraden bijvoorbeeld kapot kunnen gaan en/of verkleuren door het chloor en het zout.

Stainless steel verkleurt vrijwel niet door de PH-waarde (zuurgraad) van je huid. Echter kan dit per persoon verschillen daar waar sommige mensen een bepaalde zuurgraad hebben waar sieraden slechter tegen kunnen. Hoe lager je ph-waarde, hoe sneller het sieraad zal verkleuren. Maar niet getreurd: onze klanttevredenheid staat hoog omdat onze sieraden lang mooi blijven van kleur, ook wanneer je je favorieten dagelijks draagt! Daarnaast is het ook super hypo-allergeen: de meeste mensen krijgen geen allergische reactie.

Monthly Gold