Gratis verzending boven €50 | Elke maand een nieuwe collectie
Hoe zorg ik ervoor dat mijn sieraden lang meegaan?
Home » Hoe zorg ik ervoor dat mijn sieraden lang meegaan?
Geplaatst door: Alisa van Mierlo

Ontvang liefde en geef liefde

Al onze sieraden zijn met liefde gemaakt dus ze vragen ook wat liefde van de drager. Dit vraagt om proactief onderhoud. Geef je sieraad liefde door onderstaande stappen te volgen:

– Bewaar je sieraden wanneer je ze niet draagt in ons zelfontworpen sieradendoosje: link. Wanneer je je sieraden hierin bewaard komt er geen zuurstof of zonlicht bij waardoor er geen oxidatie veroorzaakt wordt. Je sieraden kunnen daarmee wat donkerder van kleur worden. Ook bescherm je je sieraden tegen krassen en stoten doordat het sieradendoosje beschikt over zachte velvet bekleding. Draag ook zorg voor je kettingen en hang ze aan de haakjes in het sieradendoosje zodat ze niet in de war raken met elkaar.

– Voel jij geen match met ons sieradendoosje? Kies dan voor een andere afgesloten donkere, koele en droge plek.

– Gebruik van chemische middelen kan ervoor zorgen dat je sieraden sneller verkleuren. Voorbeelden van chemische middelen: crèmes, schoonmaakmiddelen, make-up, parfum en zeep.

– Draag je sieraden niet wanneer je gaat zonnen met zonnebrand op of wanneer je gaat zwemmen in chloor of zoutwater. Chloor kan achterblijven in of op je sieraad wat later kan zorgen voor verkleuring.

– Worden je sieraden wat dof? Poets het sieraad dan met een zachte, niet-schurende en pluisvrije microvezeldoek: shop link. Gebruik geen schoonmaakmiddelen, dit tast de plating juist aan!

De gouden vuistregel van Monthly Gold: Je sieraden doe je als laatste om voordat je de deur uit gaat en als eerst af bij thuiskomt.

Bij vragen over het onderhoud van je sieraad mag je ons altijd berichten naar: info@monthlygold.nl

Betaal wanneer het jou uitkomt

Gratis duurzame verzending boven €50

Snel en makkelijk contact via DM

Monthly Gold